Yandex Metrica

İstanbul'da İETT sorunları bitmiyor! Salacak'ta bir otobüs yolda kaldı, yolcular itti

İstanbul'da İETT sorunları bitmiyor! Salacak'ta bir otobüs yolda kaldı, yolcular itti

Salacak'ta seyir halinde olan otobüs bir anda arıza yaparak durdu. Otobüs uzun süre hareket etmeyince yolcular otobüsü sallayarak soruna çözüm üretmeye çalıştı.

Gündem

23.01.2024, 17:51

İstanbul'da gündem, bakımsızlıktan dolayı yolda kalan İETT otobüsleri...

Toplu taşıma araçlarının arıza yapması ve yolcuların çektiği çile görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Salacak'ta arızalanan İETT otobüsünü yoldan çekmek için yolcuların giriştikleri operasyon ilginç görüntüler oluşturdu.

Otobüsten inen onlarca yolcu, el birliği ile aracı sallayarak hareket ettirmeye çalıştı.

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM KONUSU OLDU

Sosyal medyaya düşen o görüntüler, "Yakında sallama yasağı da gelebilir" şeklinde yorumlar aldı. İBB yönetimi daha önce ortaya çıkan "arıza-yolcu yardımı" olayları üzerine otobüs itmeyi yasaklamıştı.

İstanbul'un farklı noktalarında yaşanan otobüs arızaları vatandaşları da isyan noktasına getirdi.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

BAKIM İHALESİ EHLİNE DEĞİL PARTİLİYE VERİLMİŞTİ

Bu arızaların yaşanmasında ana sebep olarak; otobüslerin bakım ihalesinin CHP'li vekilin bağlantılı olduğu şirkete verilmesi gösteriliyor.

Otobüs arızalarının çoğalması üzerine yapılan araştırmada; yaklaşık 1,5 milyar liralık bakım ihalelerinin, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı şirkete verildiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading