Yandex Metrica

İstanbul'da dehşet anları! Otobüs şoförüne çekiçle saldırmaya kalktı

İstanbul'da Avcılar-Otogar seferini yapan İETT otobüsü şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Otomobil sürücüsü İETT şoförüne çekiçle saldırmaya kalkarken vatandaşlar sürücüye müdahale etti.

Gündem

23.01.2024, 20:01

İstanbul'da geçtiğimiz gün saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda Avcılar-Otogar seferi yapan İETT otobüs şoförü ve bir otomobil sürücüsü arasında tartışma kısa sürede kavgaya döndü.

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

İETT ŞOFÖRÜNE ÇEKİÇLE SALDIRMAYA KALKTI

Kavganın ilerlemesiyle otomobil sürcüsü aracın bagajından çekicini alarak otobüs şoförüne saldrımaya kalktı. O esnada orada bulunan vatandaşlar sürücüye müdahalede bulunarak sürücüyü uzaklaştırdı. 

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER ANBEAN KAYDEDİLDİ

Çıkan tartışmada yaralanan biri olmazken, yaşananlar anbean kaydedildi. Görüntüde sürücünün bagajından çekicini alarak otobüs şoförüne saldırmaya kalktığı ve etraftaki vatandaşlar tarafından engellendiği görülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading