Yandex Metrica

İsrailoğulları kimdir, kimin soyundan? Hz. Musa'dan hangi yemeği istemiştir? Kim Milyoner Olmak İster yarışması 5 milyon TL'lik final sorusu cevabı ne?

İsrailoğulları kimdir, kimin soyundan? Hz. Musa'dan hangi yemeği istemiştir? Kim Milyoner Olmak İster yarışması 5 milyon TL'lik final sorusu cevabı ne?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL'lik final sorusu olan İsrailoğullarının, 'Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız' diye isyan edip Hz. Musa'dan istediği yemek arasında hangisi yoktur sorusu Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri ve meraklıları tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Berk Göktaş'ın hangi cevabı vereceği ise merak konusu oldu. Peki İsrailoğulları kimdir, kimin soyundan? Hz. Musa'dan hangi yemeği istemiştir? Kim Milyoner Olmak İster yarışması 5 milyon TL'lik sorunun cevabı ne?

Gündem

25.04.2024, 00:24

ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu büyük merak konusu oldu. Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusu olarak olan İsrailoğullarının, 'Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız' diye isyan edip Hz. Musa'dan istediği yemek arasında hangisi yoktur? sorusu soruldu. Vatandaşlar bu sorunun üzerine arama motorlarında İsrailoğulları kimdir, kimin soyundan? Hz. Musa'dan hangi yemeği istemiştir? sorularına yanıt arıyor. Peki İsrailoğulları kimdir?

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist yok edildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

İSRAİLOĞULLARI KİMDİR?

İsrailoğulları modern Yahudilerin ve Sâmirîlerin hâlâ izini sürdükleri etnik kökenleridir. Günümüz Yahudileri, İsrailoğlu Yehuda'nın soyundan ilerlemişlerdir.

MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı giriş belgesi nereden alınır? MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri... Haberi Görüntüle

İSRAİLOĞULLARI KİMİN SOYUNDAN?

İsrailoğulları Yehuda'nın soyundan ilerlemiştir. Kabile'den olmayan Leviyiler'de Yehuda'nın Krallığına sığınmışlardır ve sayılarının az olmasından ötürü zamanla kendilerini Yahudī olarak nitelendirmişlerdir.

Om Fahad kimdir? TikTok fenomeni Om Fahad neden öldürüldü, katili kim? Om Fahad kimdir? TikTok fenomeni Om Fahad neden öldürüldü, katili... Haberi Görüntüle

İSRAİLOĞULLARI HZ. MUSA'DAN HANGİ YEMEĞİ İSTEMİŞLERDİR?

Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? sorusunun cevabı Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri tarafından arama motorlarında aratılmaya başlandı. Peki İsrailoğulları Hz. Musa'dan hangi yemeği istemişlerdir?

Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Haberi Görüntüle

Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur?

A: MERCİMEK

B:NOHUT

C:SOĞAN

D:SARIMSAK

Doğru cevap ise B şıkkı Nohuttur.

Habere Tepki Ver

0

1

3

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading