Yandex Metrica

İmamoğlu'nun kendisine tahisis ettiği Rumeli'deki tarihi yapının restorasyon fiyatı dudak uçuklattı!

İmamoğlu'nun kendisine tahisis ettiği Rumeli'deki tarihi yapının restorasyon fiyatı dudak uçuklattı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisi ve ailesi için tahsis ettiği Rumeli Hisarı’ndaki tarihi yapının restorasyonu için belediye kasasından tamı tamına 20 milyon 39 bin 962, 85 TL harcattığı öğrenildi.

Gündem

08.03.2024, 20:48

Skadallarla gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ikamet olarak kullandığı Rumeli Hsarı'ndaki tarihi kçşkün tadilatı için belediye kasasından 20 milyon 39 bin 968,85 TL harcattığı ortaya çıktı.

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU SORU ÖNERGESİNE YANIT GÖNDERDİ

Ağustos 2021'de tarihi köşkü kendisine tahsis eden İBB Başkanı Ekrem mamoğlu, mecliste verilen soru önergelerine cevap verilmemesi tepkileri üzerine Sarıyer'den İBB Meclis Üyesi olan Hüseyin Çoşgun'un Ocak ayındaki soru önergesine başkanlık makamı olarak yanıt gönderdi.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

20 MİLYON TL'YE RESTORE EDİLDİ İDDİASI

Çoşgun'un soru önergesi sonrasında Başkanlık makamı adına cevap gönderen Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı köşkün 20 milyon TL'ye restore edildiğini öne sürdü. Başkanlık makamı tarafından verilen yanıtta şunalr dendi:

"Soru önergesinde bahsedilen gayrimenkul; Sarıyer İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, 37 ada 2 parselde bulunan mülkiyet idaremize ait taban alanı yaklaşık 240 metrekare olan tescilli bir yapıdır. Yapı yazılı bir tahsis ya da kira sözleşmesi olmadan 2008 yılından itibaren Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından kullanılmıştır. 5 yıllık ecrimisil bedeli çıkarılmış fakat vakfa gönderilmemiştir. Belediyemize tahsisli olan yapıda 2019 yılında yapılan tespitte binada Belediyemiz adına iki güvenlik ve bir personelin bulunduğu, herhangi bir işlevin olmadığı ve kötü kullanım neticesinde yangın gibi tehlikelere açık halde olduğu görülmüştür.

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

YAPI ATIL HALDE İDDİASI

2020 yılı Haziran ayında Başkanlığımız teknik elemanları tarafından yerinde yapılan inceleme neticesinde; yapı atıl, kullanılmaz halde bulunmuş, yapı statiği açısından sıkıntılı, çatıda ciddi yalıtım problemleri olduğu ve çatı karkasının çürümesi nedeniyle tehlike oluşturduğu tespitleri yapılmış, acil restorasyon ihtiyacı olduğu belirlenmiştir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading