Yandex Metrica

İletişim Başkanı Altun'dan Karkamış saldırısına sert tepki: Hesap soracağız

İletişim Başkanı Altun'dan Karkamış saldırısına sert tepki: Hesap soracağız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, PKK'nın Karkamış'a gerçekleştirdiği roketli saldırıya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Altun, "Masum sivillere yönelik saldırılarını sürdüren terör örgütü YPG/PKK saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz misliyle karşılık vermektedir." ifadelerini kullandı

Gündem

23.01.2024, 22:15

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Karkamı'şta terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen oketli saldırıya ilşkkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

'TERÖR ÖRGÜTÜ VE DESTEKÇİLERİNDEN HESAP SORACAĞIZ'

Altun, sivil, asker, polis, öğretmen, kadın, çocuk ayrımı gözetmeden hedef alan terör örgütü YPG/PKK'yı lanetlediklerini belirterek, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Altun açıklamasını şöyle sürdürdü:

Masum sivillere yönelik saldırılarını sürdüren terör örgütü YPG/PKK saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz misliyle karşılık vermektedir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar da bu operasyonlarımız devam edecektir. Terör örgütleri ve destekçilerinden hesap soracağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading