Yandex Metrica

İETT'den sonra cenaze aracı! İBB araçları bakımsızlıktan dökülüyor

İETT araçların İstanbullulara tam bir Çin işkencesi yaşatırken şimdi de İBB'nin cenaze araçları problem çıkarmaya başladı. İBB'nin cenaze aracı yolda kaldı. Yakınını kaybeden acılı vatandaşlar ise cenaze arabasını ittirmek zorunda kaldı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

İBB'nin araçları her geçen gün daha fazla arıza vermeye başlıyor. 15 milyon İstanbullu bu aksaklıklara tepki gösterirken İBB yönetimi önlem almama konusunda ısrar ediyor.

Terör örgütünde çözülme hız kazandı: 2 PKK'lı teslim oldu Terör örgütünde çözülme hız kazandı: 2 PKK'lı teslim oldu Haberi Görüntüle

CENAZE ARACINI İTTİRMEK ZORUNDA KALDILAR  

Haftanın neredeyse her günü bozulan metrobüs ve otobüsler sebebiyle zor durumda kalan İstanbullu, bu kez de yolda kalan cenaze aracı sebebiyle mağdur oldu.

Bakımı yapılmayan cenaze aracı bozulunca vatandaşlar çareyi aracı itmekte buldu. Acılı aile üyeleri cenazelerini taşıyan araıcı ittirmek zorunda kaldı. O anlar vatandaşların kameralarına yansıdı.

Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa saldırdılar! Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU NEREDE? 

İstanbullu, İBB tarafından sunulan tüm hizmetlerde mağdur olmaya devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun uzun süredir yurt dışında olması ve dün Türkiye'ye döndükten sonra soluğu İstanbul yerine Ankara'da alması ortaya çıkan görüntüler sonrası tepkileri artırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading