Yandex Metrica

DOLAR

32.50

%0.06 expand_less

EURO

34.82

%-0.4 expand_more

ALTIN

2443.30

%0.34 expand_less

BIST

9915.62

%2.05 expand_less

BTC ($)

63864.60

%-1.4 expand_more

İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Bengi Başer hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Bengi Başer hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, mülteci sayıları üzerinden gerçeği saptırarak kamuoyunu aldatan Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Bengi Başer hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu. İşte detaylar...

Gündem

04.02.2024, 00:37

Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Bengi Başer... Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça bazı muhalif isimler toplumu korku ve kaygı gibi alıcısı yüksek paranoyalarla yanlış yönlendirip iç çatışmayı tetiklemeye çalışıyor. Bu kapsamda savaştan kaçan Suriyeli sığınmacılarla Pakistan ve Afganistan vatandaşı düzensiz göçmenlerle ilgili yalan ve provokatif blgiler uyduranlar için yolun sonu gözüktü.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve sözcüsü İsmail Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Prof. Dr. Bengi Başer hakkında Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

ÇATAKLI: UNVAN TAŞIYAN BAZILARI YALANI YAYIYOR

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Bengi Başer gibi sözüm ona akademik unvan taşıyan bazıları Türkiye’de 8 milyon, 10 milyon Suriyeli olduğu yalanını yayıyor, yabancı düşmanlığı yapıyorlar. Yazık, insanlık adına bunlardan utanıyorum. Haklarında Göç İdaremiz suç duyurusunda bulunacaktır” ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading