Yandex Metrica

İBB'nin sosyal medya trolleri ifşa oldu! Antartika detayı güldürdü

İBB'nin sosyal medya trolleri ifşa oldu! Antartika detayı güldürdü

İBB belediyecilikte yaşadığı başarısızlıkları örtbas etmek için sosyal medya trollerine bir hayli yatırım yapıyor. Geçtiğimiz günlerde trollere ayırılan bütçe skandalının ardından İBB'nin yeni rezaleti ortaya çıktı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ paylaştığı video ile, ' Şablon mesajlar ile ne bozulan imaj düzelir ne de milletin sarsılan güveni tazelenir.' diyerek trolleri afişe etti.

Gündem

23.01.2024, 18:47

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmete bütçe ayırmak yerine  yerine reklama bütçe ayırıyor. Geçtiğimiz günlerde youtuber,blogger ve vloggerlara sosyal medya hizmet anlaşması kapsamında aylık 10 bin TL'lik bütçe çok konuşulmuştu.

27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Kıraç konseri bedava mı? 27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

'ŞABLON MESAJLAR İLE BOZULAN İMAJ DÜZELMEZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Sosyal Medya Başkanı Hamza Dağ paylaştığı bir video ile İBB'nin sosyal medya trollerini afişe etti.
Hamza Dağ mesajında; ''Şablon mesajlar ile ne bozulan imaj düzelir ne de milletin sarsılan güveni tazelenir. İstanbul’un ve İstanbulluların yaşanabilir bir şehirde ideal belediye hizmetlerini almaları için ayrılan kaynak, işte bu çocukça işlere aktarılıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading