Yandex Metrica

İBB Hacı Bektaş-ı Veli'yi 'Çav Bella' ile andı

İBB Hacı Bektaş-ı Veli'yi 'Çav Bella' ile andı

İBB'nin Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma etkinliği, CHP'nin özeti olarak yorumlanabilecek bir performansa sahne oldu. 'Festival' adıyla düzenlenen etkinlikte İtalyan devrim şarkısı 'Çav Bella söylendi. Çav Bella'yı söyleyen isim HDP'ye açık desteğiyle bilinen Grup Yorum üyesi İlkay Akkaya oldu.

Gündem

23.01.2024, 17:54

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, UNESCO'nun ilan ettiği Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma yılı kapsamında bir etkinlik düzenledi. Ancak etkinlik tartışmaya neden oldu.

İBB Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma etkinlikleri kapsamında Yenikapı'da 'festival' düzenledi. 'Festival'de Arif Sağ, Şevval Sam, Grup Yorum üyesi İlkay Akkaya'nın aralarında bulunduğu 45 sanatçı sahne aldı. 

19 Temmuz bugün Denizbank saat kaça kadar açık? Denizbank şubeleri kaçta kapanacak? 19 Temmuz bugün Denizbank saat kaça kadar açık? Denizbank şubeleri... Haberi Görüntüle

'ÇAV BELLA'LI SKANDAL ANMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı etkinliğin en ilginç anları ise İtalyan devrim marşı "Çav Bella"nın söylendiği anlar oldu. Grup Yorum üyesi İlkay Akkaya'nın Çav Bella marşı eşliğinde Hacı Bektaş-ı Veli'nin anılması tepkilere yol açtı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading