Yandex Metrica

İBB'deki terör yapılanmasını asla unutmayın! Kadroların yüzde 5'i PKK'da

İBB'deki terör yapılanmasını asla unutmayın! Kadroların yüzde 5'i PKK'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, CHP yönetimindeki İBB'de yaşanan büyük skandala ilişkin verileri ortaya koydu. Soylu İmamoğlu'nun işe aldığı 557 kişinin terör bağlantılı olduğunu açıkladı. Akıllardan silinmemesi gereken şu: Sadece 2 yılda İBB'deki kadroların yüzde 5'i PKK'nın elinde.

Gündem

16.02.2024, 05:10

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alınan 557 kişinin terör örgütünde kaydı var.

Bu açıklamanın hafızalara kazınması, asla unutulmaması gerek. Çünkü kısa özeti şu: CHP yönetimi sadece iki senede İBB kadrolarının yüzde 5'ini PKK'ya ayırdı. 

İBB'deki terör yapılanmasını asla unutmayın! Kadroların yüzde 5'i PKK'da

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN KADROLARI: PKK, KCK, DHKP-C,MLKP

İçişleri Bakanı Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan personel alımları ile ilgili çarpıcı açıklamayı TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında yaptı. Bakan Soylu, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olmasının ardından belediyeye 33 bin kişi alındığını, bunun 12 bininin güvenlik kayıtlarına bakıldığını söyledi. Soylu skandalı rakamlarla tek tek açıkladı; 557 kişinin PKK, DHKP-C, MLKP gibi örgütlerle bağlantılı olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'ye yapılan alımlarla ilgili şu dikkat çeken ifadeleri kullandı:

İstanbul'a yaklaşık 33 bin kişi alındı ve bu 33 bin kişiden ancak 14 bin kişinin bilgisi bize intikal ettirildi. 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı. 455'inin PKK ve KCK kaydı var. 80'inin DHKP-C kaydı var, 20'sinin de MLKP kaydı var. 2'sinin ise MKP kaydı var ve diğerlerinin de kayıtlarını her birinize gönderebilirim.

Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Haberi Görüntüle

İBB'deki terör yapılanmasını asla unutmayın Kadroların yüzde 5'i PKK'da

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

13 BİNDEN FAZLA VATANDAŞI İŞTEN ÇIKARMIŞTI

2019 yerel seçimleri öncesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir işçinin ekmeği ile oynanmayacağını belirtmiş, 'Namus sözü veriyorum' demişti. Benzer açıklamalar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da gelmişti.

Ancak İmamoğlu, göreve gelir gelmez AK Parti döneminde belediyede çalışan 13 bin 312 emekçiyi işten çıkardı. Bu işçilerin çıkarılmasının ardından belediyeye 45 bin 29 işçi alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading