Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB Başkanı İmamoğlu gezgin çıktı! Enver Aysever isyanlarda: Bir İstanbul'da otur ya

İBB Başkanı İmamoğlu gezgin çıktı! Enver Aysever isyanlarda: Bir İstanbul'da otur ya

CHP Yandaşı gazeteci Enver Aysever, son 10 günde İstanbul dışında seyahate çıkan İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. Aysever, ''"Niye geziyorsun, bir İstanbul'da otur. İstanbul'un sorunlarını çöz. Tatile bile gitmeyeceksin." diyerek tepkisini gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu. Cumhur İttifakı'nın adayı aylar öncesinden belli olmasına rağmen, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin 'gizliden' destek verdiği Millet İttifakı'nda ise adaylık tartışmaları üzerinden derin bir kriz yaşanıyor.

İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı durdurun İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA'DA ADAYLIK BİLMECESİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık talebi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den veto yedi. Akşener'in adaylık için Ekrem İmamoğlu'nu önermesi ve adaylığı konusunda da çalışmalara başlaması CHP kanadında büyük tepkilere neden oldu.

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU TURA ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun hamleleri ve partililerin CHP liderini işaret eden açıklamları adaylık yarışında büyük yara alan İmamoğlu, Akşener'in önderliğinde Anadolu turuna çıkmaya karar verdi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

ANADOLU TURUNDAN ATİNA'YA

Kılıçdaroğlu'nun, "Sen 16 milyona hizmet et" diyerek kulağını çektiği İmamoğlu, bu uyarıları umursamayarak adaylık emelleri doğrultusundaki ilk ziyaretini Kastamonu'ya yaptı.

İmamoğlu daha sonra Sinop, Karabük, Tunceli, Artvin, Giresun ve Hakkari gibi farklı bölgelerden 15 ili ziyaret edecek. İmamoğlu'nun bu hamleleri "Adaylık ilanı mı?" yorumlarına sebep oldu.

İmamoğlu Cuma günü yaptığı Kastamonu gezisinin ardından rotayı Yunanistan'a kırdı. Göreve geldikten sonra Yunanistan'a üçüncü ziyaretini yapan İmamoğlu'nun bu hamlesi de tepkilere sebep oldu.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

AYSEVER İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

CHP yandaşı Enver Aysever, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun turlarını sert sözlerle eleştirdi. Aysever, İmamoğlu'nun Meral Akşener ile giriştiği operasyonları işaret ederek, "Niye sen Meral hanım vs. bilmem ne garip garip işlerin içerisindesin niye geziyorsun ya şuanda. İstanbul'da otur ya!" dedi.

İstanbul'un sorunlarını çözmek için uğraşması gerektiğini söyleyen Aysever şu ifadelerle İmamoğlu'na yüklendi;

İstanbul'un sorunlarını çözmeye çalış. İstanbul senin evin tatile bile gitmeyeceksin kardeşim gitmeyeceksin. İstanbul Şehremini olmak dünyanın en güzel rütbesi… Sen herkesi davet edeceksin İstanbul da tatil de yaparsın eğlenirsin de kültürünü de geliştirirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading