Yandex Metrica

İBB Başkan adayı Kurum'dan Baykar'a ziyaret: 'Bir kez daha gurur duydum'

İBB Başkan adayı Kurum'dan Baykar'a ziyaret: 'Bir kez daha gurur duydum'

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, Baykar'ı ziyaret etti. Kurum, ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda "Türkiye’ye, Türk gençliğine, Türkiye’nin geleceğine olan inancım daha fazla arttı." ifadelerini kullandı.   

Gündem

30.03.2024, 09:32

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Baykar'ı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sosyal paylaşım platformu X'te yaptığı paylaşımda, "Bugün Milli Teknoloji Hamlesi’nin lokomotifi Baykar’ı ziyaret ettik." ifadesini kullandı.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

"BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM"

Kurum, paylaşımında, şunları kaydetti:

"Türk savunma sanayinin gözbebeği İHA ve SiHA’ları yerinde inceledik. Merhum Özdemir Bayraktar’tan ilham alan, teknolojiye yön veren beyinlerle dertleştik, sorularını yanıtladık. Bugün yeni çok şey öğrendim. Bir kez daha gurur duydum. Türkiye’ye, Türk gençliğine, Türkiye’nin geleceğine olan inancım daha fazla arttı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a bu buluşmaya yaptığı samimi ev sahipliği için yürekten teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading