Yandex Metrica

HÜDA PAR yalan algıları yıktı geçti!

HÜDA PAR yalan algıları yıktı geçti!

Seçim öncesi HÜPA PAR üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı TBMM'nin yemin töreninde son buldu. HDP Eş Genel Başkanları ve Milletvekilleri, Meclis’te okunan İstiklal Marşı’na eşlik etmedi. HÜDA PAR vekilleri ise diğer vekillerle birlikte marşı okudu.

Gündem

12.03.2024, 15:54

28 Mayıs seçimleri öncesi FETÖ, PKK ve CHP trollerinin organize bir şekilde HÜPA PAR üzerinden oluşturdukları çirkin algılar TBMM'nin yemin töreninde son buldu. 

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den neden istifa etti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ... Haberi Görüntüle

"BİZİM ŞİARIMIZ İSTİKLAL MARŞI'DIR"

Sosyal medyada her türlü algı çalışmasına maruz kalan, Millet İttifakı tarafından çirkin iftilar atılan HÜDA PAR seçimler öncesi konuyla alakalı açıklama yapmıştı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, "Biz İslam'ı referans alan bir partiyiz. Bizim şiarlarımız ezandır, bayraktır, İstiklal Marşı'dır". ifadelerini kullanmıştı.

1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan o baharat 1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan... Haberi Görüntüle

DUDAKLARINI BİLE KIPIRDATMADILAR

İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ise Yeşil Sol Parti sıralarından meclise giren HDP'li vekiller yine dudaklarını dahi kıpırdatmadı. HÜDA PAR vekilleri ise diğer vekillerle birlikte marşı okudu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading