Yandex Metrica

Fahrettin Altun: Yangınların hesabını verecekler

Fahrettin Altun: Yangınların hesabını verecekler

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:43

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Manavgat, Marmaris, Mersin, Adana, Bodrum, Osmaniye ve Aydın'da ardı ardına çıkan orman yangınlarıyla alakalı Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. PKK'nın işi olduğu iddia edilen yangınları değerlendiren Altun, "Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir." dedi.

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN: HEPİMİZİN CİĞERİNİ YAKTI

Altun, yangınlar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabından art arda yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Milli servetimiz olan ormanlarımızdaki yangınları kontrol altına almak ve etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanımız devletimizin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Tüm kurumlarımız sahada vatandaşlarımızın yanında çalışmalarını sürdürmektedir.

Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir. Dualarımız yangınlarla mücadele eden ormanın kahramanları ile. Hepimize geçmiş olsun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading