Yandex Metrica

HDP'nin Yenikapı'daki Nevruz kutlamalarında PKK propagandası! Marmaray'da slogan attılar

HDP'nin Yenikapı'daki Nevruz kutlamalarında PKK propagandası! Marmaray'da slogan attılar

Yenikapı'da HDP öncülüğünde düzenlenen Nevruz kutlaması skandal görüntülere sahne oldu. PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin düzenlediği Nevruz kutlamalarına giden bir grup, Marmaray'da eli kanlı terör örgütü PKK ve teröristler lehine slogan attı.

Gündem

23.01.2024, 20:36

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda dün Nevruz kutlaması gerçekleştirildi. Yenikapı'da HDP öncülüğünde düzenlenen Nevruz kutlaması skandal görüntülere sahne oldu.

HDP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da katıldı. Organizasyonda, sahnede Nevruz ateşi yakıldı, konser ve konuşmalar gerçekleştirildi. 

Yenikapı Meydanı'nda Nevruz kutlaması için toplanan kalabalık bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine "Biji serok Apo" sloganları attı.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ DE KATILDI

Mitingde, HDP'nin dışında sosyalist parti ve grupların da kendi pankartları ve flamalarıyla yer alması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca aynı ittifakta yer alan Türkiye İşçi Partisi'nin de mitinge katıldığı görüldü.

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

MARMARAY'DA SLOGAN ATTILAR

Öte yandan, HDP'nin düzenlediği Nevruz kutlamalarına giden bir grup, Marmaray'da terör örgütü PKK ve teröristler lehine slogan attı.

Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç olacak? Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç... Haberi Görüntüle

ARBEDE YAŞANDI

Güvenlilk güçleri ekipleri kutlamalar sırasında alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 6 saat süren organizasyonun sonunda alandan çıkış yapanlarla polis ekipleri arasında arbede yaşandı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre toplamda 224 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: 224 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Valiliği tarafından, etkinlik sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Fatih İlçemiz Yenikapı Miting Alanı'nda, bugün HDP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Nevruz Kutlaması' açık hava toplantısı sırasında; 'Alana yasadışı pankart ve flama sokmaya çalışan, yasadışı slogan atarak taşkınlık çıkaran' 224 şahıs hakkında güvenlik güçlerimizce yakalama işlemi uygulanmıştır" 



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading