Yandex Metrica

Sitede Ara

HDP ağzındaki baklayı çıkardı! Özerlik istiyorlarmış

HDP ağzındaki baklayı çıkardı! Özerlik istiyorlarmış

HDP, ağzındaki baklayı çıkardı ve özerklik istediklerini itiraf ettiler. CHP milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" skandal açıklamaları sonrası yeni gelişmeler yaşanıyor. 6’lı masada çatlak büyürken masanın gizli ortağı HDP’den özerklik talebi geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:46

İttifaktaki 'HDP' kavgası sürerken, HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal bir açıklama geldi. "İYİ Parti ile CHP arasında HDP’ye bakanlık verelim-vermeyelim tartışması Kürt meselesine nasıl baktıklarını da gösteriyor." diyen Taşçıer, "Kürtler kendilerini yönetmek istiyorlar." İfadelerini kullanarak niyetlerini belli etti.

Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden ayrılmalı' diyen yok! Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden... Haberi Görüntüle

"KİME SORDUNUZ DA KİME NEYİ VERİYORSUNUZ?"

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklaması kulislerde hareketliliğe neden olurken CHP'ye iktidarın yanı sıra ittifak ortakları İYİ Parti'den de art arda tepkiler geldi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

HDP ÖZERKLİK İSTİYOR

HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal özerklik çıkışı geldi. Taşçıer, yaptığı paylaşımda "İyi parti ile CHP arasında HDP'ye bakanlık verelim-vermeyelim tartışması Kürt meselesine nasıl baktıklarını da gösteriyor. Kürtler koltuk değil, insanca bir yaşam istiyorlar. 10 binlerce yıldır yaşadıkları topraklarında Özgür olmak istiyorlar. Kendilerini yönetmek istiyorlar." Diyerek özerklik istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading