Yandex Metrica

Hatay'da bir mahalle yeryüzünden silindi! İşte depremin gerçek yüzü

Hatay'da bir mahalle yeryüzünden silindi! İşte depremin gerçek yüzü

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 şehirde büyük kayıplara sebep oldu. Diğer yandan depremden en çok etkilenen şehirlerden olan Antakya'daki Güzelburç mahallesi adeta yeryüzünden silindi.

Gündem

04.02.2024, 21:40

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Hatay'ın Antakya ilçesinde çok büyük yıkıma sebep oldu. 

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

HATAY'DA BİR MAHALLE YOK OLDU 

Deprem sonrasında Antakya'da Devlet Hastanesi yıkılırken birçok bina enkaz oldu. Şiddetli depremlerin ardından, 600 konutlar bölgesinde sıralı binaların çoğu yıkıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR HALI SAHAYA SIĞINDI 

Diğer yandan yollarda çatlaklar oluşurken, en büyük hasar Güzelburç Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede birçok bina yerle bir olurken Serinyol ilçesinde askeri birliğe bağlı olan bir bina çöktü.

 

Vatandaşların enkazların ortasında kalan halı saha spor tesislerin sığındığı görüldü. Kent merkezi ve ilçelerde arama-kurtarma çalışmalarını AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri devam ettiriyor. Vatandaşlar da arama-kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading