Yandex Metrica

Halk TV stüdyosu buz kesti! Erdoğan'la 4 yıl aynı sırada beraber okuduk!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın lisans diplomasının sahte olduğu yalanı, bizzat CHP propaganda kanalı Halk TV'de çürüdü. Şirin Payzın'ın programına konuk olan gazeteci Rafael Sadi, canlı yayında  "Erdoğan’la dört yıl üniversitede aynı sırada oturduk" deyince stüdyodakiler neye uğradığını şaşırdı.

Gündem

12.02.2024, 20:29

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yayın organı olarak nitelendirilen Halk TV, gündeme oturan bir programa ev sahipliği yaptı. Gazeteci Rafael Sadi, canlı yayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı üniversitede okuduğunu hatta sıra arkadaşı olduklarını söyledi. Bu sözlerin ardından sunucu Şirin Payzın ve diğer konukların yüzü bir anda düştü. 

ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar Haberi Görüntüle

STÜDYODAKİLERİ TER BASTI

Gazeteci Rafael Sadi, Halk TV'de Şirin Payzın'ın sunduğu programa konuk oldu. Sadi, yaptığı konuşmada, Erdoğan ile üniversiteden sınıf arkadaşı olduğunu hatta aynı sırada oturduklarını söyledi. Program sunucularından Emin Çapa araya girerek, "Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım" sorusuna, Sadi "Recep Bey... Hani diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada" dedi. Bu gelişmenin ardından Halk TV adeta buz keserken Şirin Payzın ve diğer konukların yüzü düştü. 

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

"EFENDİ BİR ÇOCUKTU"

Gazeteci Payzın, soğuk duşun etkisini dağtmak için bir manevraya imza atarak "Nasıl bildirdiniz, o günkü Erdoğan ile bugünkü Erdoğan arasında ne fark görüyorsunuz" şeklinde bir soru yöneltti. Bunun üzerine Sadi, "O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu; fazla kimseye bulaşmazdı" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading