Yandex Metrica

Güvenlik güçlerinin işine karıştılar! Ümit Özdağ'dan Çarşı grubuna skandal destek: Biz burada kendi bölgemizi kuracağız

Güvenlik güçlerinin işine karıştılar! Ümit Özdağ'dan Çarşı grubuna skandal destek: Biz burada kendi bölgemizi kuracağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, deprem bölgesinde ırkçılığı körüklemeye devam ediyor. Depremin ilk günlerinden beri skandal açıklamalarıyla halkı kin ve öfkeye sevk eden Özdağ, şimdi de Çarşı olarak bilinen Beşiktaşlı taraftarlardan bir grubun yağmacı avına destek verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, depremin yaşandığı ilk günden beri ırkçı siyasetiyle halkı provoke etmeye devam ediyor. 

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN BERİ HALKI KIŞKIRTIYOR 

Daha önce 'Enkazdan sadece AK Partilileri çıkarıyorlar' diyerek yalan söyleyen daha sonra da kurtarma gönüllüsü bir genci 'Suriyeli adam itfaiyecinin telefonunu çalıyor' diyerek iftira atan üstüne de 'Ben özür dilemem o benden özür dilesin' diyerek üste çıkmaya çalışan Özdağ, son olarak kendisi hakkında yalan bilgilerle halkı kışkırttığı için suç duyurusunda bulunanlara 'Canınız cehenneme' demişti. 

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

EMNİYET GÜÇLERİNİN GÖREVLERİNİ ENGELLİYOR 

Depremin 8. gününde de halkı kışkırtmaya devam eden Özdağ, deprem bölgesine gelen Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'dan bir grup insanla karşılaştı. 

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Haberi Görüntüle

YAĞMACILIKLA MÜCADELE ADI ALTINDA SIĞINMACILARI HEDEF ALIYOR 

Grupla bir süre sohbet eden Özdağ, kendilerine orada bir bölge kuracaklarını söyleyen taraftarlara destek çıktı. Yağmacılara karşı da sivil olarak harekete geçeceklerini söyleyen gruba destek vereceğini söyleyen Özdağ, bölgedeki asayişin emniyet tarafından sağlanmasını engelleyebilir. 

Söz konusu diyalogu sosyal medya hesabından paylaşan Özdağ, "Çarşı vatan düşmanlarına da karşı. Deprem sahasında canla başka çalışıyorlar. Ayrıca deprem sonrasında birlikte hareket eden spor klüplerini tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Haberi Görüntüle

'YETER ARTIK BİTSİN BU BARIŞ, VURALIM SURİYELİYİ HATAY'DA'

Diğer yandan aynı grup akşam saatlerinde Elbistan'daki Selçuklu İlkokulu'nda toplanarak ırkçı slogan attı. Çarşı grubu attıkları sloganda, "Vuralım Suriyeliyi Hatay'da, vuralım Afganı Kahramanmaraş'ta. Yeter artık bitsin bu barış, havaya kalksın kalaşnikoflar." dediler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading