Yandex Metrica

'Güvenlik görevlisi vagonda saklandı' iddiasına İBB'den yanıt

'Güvenlik görevlisi vagonda saklandı' iddiasına İBB'den yanıt

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı'yı bıçakla tehdit eden Emrah Yılmaz, tutuklandı. Mağdur kadının 'Güvenlik görevlisi vagonda saklandı' iddiasına İBB'den yanıt geldi.

Gündem

23.01.2024, 22:01

İstanbul’da Kadıköy-Tavşantepe seferinde elinde bıçakla anne ile kızına tehdit ve hakaretler savuran şüpheli Emrah Yılmaz, 'silahla tehdit', 'basit yaralamaya teşebbüs', ‘halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Emrah Yılmaz, tutuklandı.

Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2 hangi platformda yayınlanacak? Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2... Haberi Görüntüle

'GÜVENLİK GÖREVLİSİ VAGONDA SAKLANDI' İDDİASI

Tartıştığı kişi tarafından bıçakla tehtit edilen kadın Senanur Damgacı, kabus anlarını anlattı. 26 yaşındaki Senanur Damgacı, "Kick boksçuyum. Kendime güvendim ama o sırada çok korktuk" dedi. Olay sırasında güvenlik görevlilerinin de herhangi bir müdahalede bulunmadığını belirten Damgacı, vagondaki güvenlik görevlisinin her şey bittikten sonra ortaya çıktığını ve niye saklandığını anlamadığını söyledi.

Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li  Köksal'a AK Parti'den tepki: Şikayet et! Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li... Haberi Görüntüle

İBB'DEN AÇIKLAMA

Senanur Damgacı'nın bu iddiasıyla ilgili İBB'den bir açıklama geldi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Dün Kadıköy Tavşantepe Metrosu'ndaki saldırgan şahıs ile ilgili Emniyet'te işlemler devam ederken metrodaki güvenlik önlemleri ile ilgili inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı. Ongun Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kadın yolcularımız başta olmak üzere tüm vatandaşların güvenli ulaşımı önceliğimizdir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading