Yandex Metrica

Gurbetçi vatandaştan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Mükemmel bir gol attınız

Gurbetçi vatandaştan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Mükemmel bir gol attınız

Çekya'nın başkenti Prag'da coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir vatandaşla olan diyaloğu dikkat çekti. Gurbetçi vatandaş, ''Cumhurbaşkanım dünkü penaltınız harikaydı. Mükemmel bir gol attınız" diyerek Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' riyakarlığına gönderme yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu toplantılarına katılmak ve ikili görüşmeler gerçekleştirmek üzere bugün Çekya'nın başkenti Prag'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da Türk vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor' Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için... Haberi Görüntüle

ÖNCE SOHBET SONRA FOTOĞRAF

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan Türk vatandaşlarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Türkiye'nin Prag Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Haberi Görüntüle

''MÜKEMMEL BİR GOL ATTINIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir vatandaşla olan diyaloğu dikkatlerden kaçmadı. Çekya'da yaşayan gurbetçi bir vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Meclis kürsüsünden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' riyakarlığını deşifre etmesine gönderme yaptı. Gurbetçi vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''Cumhurbaşkanım dünkü penaltınız harikaydı. Mükemmel bir gol attınız" dedi. Diğer vatandaşlar ise ''Allah sizi başımızdan eksik etmesin, Reis seni seviyoruz, Cumhurbaşkanı olacağınızdan eminiz.'' sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini dile getirdi.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜ TEKLİFİNE ANAYASA TEKLİFİ

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken CHP'nin başörtüsü çıkışına rest çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bugün Türkiye’nin gündeminde başörtüsü diye bir mesele, verdiğimiz mücadele ve yaptığımız düzenlemelerle hamdolsun artık kalmamıştır. Geçmişte bu ülkede böyle utanç verici bir mesele yaşandıysa bunun tek müsebbibi Kılıçdaroğlu’nun temsil ettiği CHP zihniyetidir, faşizmidir. Madem bu konuyu kendisi gündeme getirdi, öyleyse biz daha öte bir teklifle mukabele edelim. Şayet Kılıçdaroğlu temel bir insan hakkı olan başörtüsü meselesini ülkenin gündeminden kati şekilde çıkarmakta samimiyse gelin, çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım.'' çağrısında bulunarak CHP'nin başörtüsü sahtekarlığına yanıt vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading