Yandex Metrica

Genel merkez panikledi: Anket sonuçları CHP'yi şaşırttı! CHP güvendiği iki ilde kan kaybetti!

Genel merkez panikledi: Anket sonuçları CHP'yi şaşırttı! CHP güvendiği iki ilde kan kaybetti!

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'de parti içindeki kaos ve kargaşa devam ederken CHP, iddialı oldupu illerde de kan kaybetmeye başladı. CHP’nin Karadeniz Bölgesi’nde sahip olduğu Artvin ve Sinop belediyeleriyle ilgili anketler Genel Merkez’i panikletti.   

Gündem

03.04.2024, 15:29

Seçim arefesine girdiğimiz bugünlerde gelen anket sonuçları seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Bir önceki seçim Sinop’ta yüzde 56 oy alan CHP, 15 yıldır Sinop’u yönetiyor. Artvin’i ise CHP bir önceki seçim yüzde 50 oyla kazanmıştı. 

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

DEM İLE İŞ BİRLİĞİ KAN KAYBETİRDİ

Sinop'ta kan kaybetmesinin nedeni olarak Sinop'ta hem DEM Parti ile iş birliği hem de mevcut belediye başkanı Barış Ayhan’ın 5 yıldır bekleneni karşılayamamasından kaynaklandığı belirtiliyor. 

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA OY VEREN YEREL SEÇİMDE AK PARTİ'NİN ADAYINA OY VERECEK 

Gelen son anket sonuçlarına göre, CHP’nin adayının geride olduğu belirtiliyor. Bunun yanı sıra yapılan analizlerde, Cumhurbaşkanı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren seçmenin, yerel seçimde AK Parti’nin adayına oy vereceğini söyleyen kişiler olduğu belirtildi. 

İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'İN MİTİNGİNE KATILIM DÜŞÜKTÜ 

Sosyal demokrat ve ulusalcı seçmene sahip Sinop’ta DEM Parti faktörü nedeniyle CHP’nin kayıp yaşadığı belirtiliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçen haftaki Sinop mitingine katılımın düşük olması da bunun kanıtı niteliğindeydi. 

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

MEVCUT  BELEDİYE BAŞKANININ PERFORMANSI BEĞENİLMİYOR 

Artvin’de de mevcut belediye başkanı Demirhan Elçi bu dönem CHP’den aday gösterilmedi. Partisinden istifa edip İYİ Parti’ye katılan Elçi’nin 5 yıllık Artvin performansının seçmen tabanında beğenilmemesi de eksi olarak değerlendiriliyor.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading