Yandex Metrica

Fransız siyasetçi Asselinau, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Macron'u karşılaştırdı! Macron'a resmen ateş püskürdü

Fransız siyasetçi Asselinau, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Macron'u karşılaştırdı! Macron'a resmen ateş püskürdü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, bu hafta içinde tatilden dönerek görevine başlaması beklenirken, Popüler Cumhuriyetçi Birlik'ten (PRU) François Asselineau'nun sert eleştirilerinin hedef oldu. Asselineau, Macron'a 'narsist' diyerek tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:43

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un haftaiçi tatilden dönerek görevine başlaması beklenirken, Popüler Cumhuriyetçi Birlik'ten (PRU) François Asselineau'nun eleştirilerine maruz kaldı. 

Asselinau, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Macron'un çalışma takvimini karşılaştırarak Macron'u hedef aldı. 

Deniz Zeyrek'in Deniz Zeyrek'in "tripleks villa" iddialarına Mustafa Varank'tan cevap: Haysiyetin varsa... Haberi Görüntüle

FRANSIZ MEDYASINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Macron'un tembelliğine rağmen bir işkolik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da diplomasi hamlelerine rağmen Fransız medyasında uluslararası alandan tecrit edilmiş bir lider gibi gösterilmesine de tepki gösteren Asselinau, Macron'a 'narsist' diyerek tepkide bulundu. 

Van'da PKK soruşturması: 222 terör şüphelisi kıskıvrak yakalandı Van'da PKK soruşturması: 222 terör şüphelisi kıskıvrak yakalandı Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA MACRON'U KARŞILAŞTIRDI

Asselineau, "Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski, Putin, Lapid ve Reisi ile müzakereye gitti. Macron, Brigitte ile Brégancon'da ve Bormes-les-Mimosas belediye başkanıyla içerken jet ski ve kanoya giderken Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hamlelerde bulunuyordu." diyerek iki lideri karşılaştırdı. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

MACRON TATİLDEN KAFASINI KALDIRAMIYOR 

Macron'a sert sözlerle yüklenen Asselineau, Macron'un Avrupa kritik bir dönemden geçerken tatile bu kadar geniş zaman harcamasına tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading