Yandex Metrica

Fondaş medya gazetecisi Enver Aysever İmamoğlu'na yine ateş püskürdü: Bu nasıl bir kendini beğenmişlik

Fondaş medya gazetecisi Enver Aysever İmamoğlu'na yine ateş püskürdü: Bu nasıl bir kendini beğenmişlik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anadolu turuna çıkması muhalif gazetecilerin tepkisine yol açmıştı. Gazeteci Enver Aysever de İmamoğlu'nu sert bir dille eleştirmişti. Aysever İmamoğlu'na yeniden ateş püskürdü. “Bu nasıl bir ego bu nasıl bir kendini beğenmişlik. Almanya’da da konuştuğum pek çok kimse ‘İmamoğlu giderek bir hayal kırıklığına dönüyor'' diyen Aysever İmamoğlu'nu hedef aldı.

Gündem

23.01.2024, 22:18

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anadolu turuna çıkması yeniden adaylık tartışmalarını alevlendirirken muhalif medya arasında da tepkilere yol açmıştı.

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

'İSTANBUL'DA OTUR YA'

Gazeteci Ebver Aysever geçtiğimiz hafta İmamoğlu'nun İstanbul dışındaki illeri ziyaret etmesine tepki göstererek şunları söylemişti:

Meral Hanım vs. garip garip işlerin içerisindesin. Niye geziyorsun ya? İstanbul'da otur ya! İstanbul'un sorunlarını çöz. Çözmeye çalış. İstanbul senin evin. Tatile bile gitmeyeceksin kardeşim.

Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs tutuklandı Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İMAMOĞLU'NUN GEZİLERİNİ KONUŞUYOR

Enver Aysever, Youtube'dan yaptığı yorumlarını sosyal medyadan paylaşarak bir kez daha İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. 

Aysever ilk olarak "İmamoğlu Bilecik'e gidiyor, ahkam kesiyor. Haha hihihi. Oradaki bir hanım efendiyle fotoğraf veriyor. Türkiye bu sorunları konuşacağına yine İmamoğlu'nun gezilerini konuşuyor. Her açıklama yaptığında masa, İmamoğlu gündem trajediyle işgal ediyor" dedi.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

EGONU BİR KENARA KOY

Aysever sözlerine şöyle devam etti: 

Ya bırak da İmamoğlu, millet ittifakı biraz projelerini anlatsın. Bırak İmamoğlu, egonu bir kenara koyda. Altı tane lider, eğer onlara saygı duyuyorsan Meral Ablan da oturuyor ortada. İzin ver de bu insanlar birazda anlatsın ya. Bu nasıl bir ego bu nasıl bir kendini beğenmişlik. İstanbul'a gelme gez, herkese ayar ver falan. Ben açıkçası Almanya'da da konuştuğum pek çok kimse 'İmamoğlu giderek bir hayal kırıklığına dönüyor, bu doğru değil' diyorlar…

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading