Yandex Metrica

Fondaş Halk Tv'de Erdoğan şoku! Oy oranlarını açıklayıp Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdular

Fondaş Halk Tv'de Erdoğan şoku! Oy oranlarını açıklayıp Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdular

Fonlanan Halk TV'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerden yere vuruldu. analın ekran yüzleri Levent Gültekin ve Murat Sabuncu, HP liderinin yaptığı çıkışların hatalı olduğunu söylediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güven tazelediğini söyleyen Gültekin, "Ağustos'ta Erdoğan seçimi kazanır diyenlerin oranı 47 iken, ekimde yüzde 65'e çıkmış." diye konuştu. Sabuncu ise, Erdoğan'ın büyük enerji tazelediğini ifade ederek, "Ciddi bir meseleyle karşı karşıyayız, Erdoğan'ın bir enerji tazelemesi var. Kabul edin ya da etmeyin." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

CHP tarafından fonlanan Halk TV'de, 6'lı masada seçime sayılı kala son durum değerlendirmesi yapıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almasına değinen Levent Gültekin ve Murat Sabuncu, CHP lideri üzerinden 6'lı masayı yerden yere vurdu. Akşener'in, ortağı Kılıçdaroğlu'nun kanun teklifi çıkışını gereksiz bulduğunu da söylemesini haklı bulduğunu söyleyen Gültekin, "Kemal Bey'in başörtüsü adımı sonrası anketlere bakacağız. Benim gördüğüm 3 tane erezyon var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN KAZANIR DİYENLERİN ORANI YÜZDE 65"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'nun çıkışları nedeniyle oyunu bir hayli artırdığını söyleyen Gültekin, "Ağustos'ta Erdoğan seçimi kazanır diyenlerin oranı 47 iken, ekimde yüzde 65'e çıkmış. Toplum muhalefetteki o dağınıklık sonrası 'bunlar başaramayacak' noktasına gelmiş. Erdoğan ekim ayında en çok beğenilen siyasetçi konumuna gelmiş. Bunu kimse dert etmiyor muhalefet kanadında." diye konuştu.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Haberi Görüntüle

İTİRAF GİBİ SÖZLER: "ERDOĞAN ENERJİ TAZELİYOR"

Sabuncu ise, yüzde 10'luk kararsız kesimin bir kısmının yeniden AK Parti'ye döndüğünü vurgulayarak, "3-4 anket firmasında ciddi veriler var. İster hoşunuza gitsin ister gitmesin. HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, kendi cumhurbaşkanı adaylarını çıkarma konusunda açıklama yaptı. Biz ne biliyoruz? Eğer HDP bir aday çıkaracak olursa, yüzde 70-80 oranında 2. Tura kalıyor. 2. Tura kalırsa da büyük riskle karşı karşıya kalırız. Başta da sandığa gitmeme gibi. Ciddi bir meseleyle karşı karşıyayız, Erdoğan'ın bir enerji tazelemesi var. Kabul edin ya da etmeyin." dedi.

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU TOPLUMA İZAHAT VERMEK ZORUNDA"

Gültekin sözlerinin devamında Kılıçdaroğlu'nun topluma izahat vermesi gerektiğini söyleyip, "Konuştuğumuzda bize 6'lı masaya çok zarar veriyorsunuz diyorlar. Biz mi daha çok zarar veriyoruz yoksa siyasi parti liderlerinin kendileri mi? Kılıçdaroğlu'nun bu topluma bir izahat borcu var. Bu meseleleri neden 6'lı masada konuşmadan kamuoyuna açıklıyorsunuz? Kemal bey neden iktidara büyük bir koz veriyor." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading