Yandex Metrica

Fondaş gazeteci Merdan Yanardağ'dan Akşener'e akılalmaz tehdit: Elbet bir yanıtı olur

Fondaş gazeteci Merdan Yanardağ'dan Akşener'e akılalmaz tehdit: Elbet bir yanıtı olur

Fondaş medya kuruluşu Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tehditler savurdu. İYİ Parti'nin Tele1'e seçim reklamını vermediğini açıklayan Yanardağ, ''İYİ Parti, bizi kampanyanın dışında tutmuş, reklamı TELE1'e vermemiş. İyi olmuş. Bizi rahatsız olacağımız bir reklamı yayınlamaktan kurtarmış. Demek ki, TELE1 izleyicilerinin oyunu istemiyorlar. Kendileri bilir, canları sağolsun. Tele1 izleyicisinin de elbette bir yanıtı olur” dedi.

Gündem

09.02.2024, 15:45

Türkiye seçim sathına girerken 1 yıldır adaylık pazarlığında olan Altılı Masa'da geçtiğimiz haftalarda yapılan adaylık görüşmelerinde büyük bir kaos yaşanmıştı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak kabul etmemesi ve masadan kalkmasıyla başlayan 72 saatlik süreç Akşener'in dediklerini yutarak masaya dönmesi ve Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanıyla sonuçlandı.

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

REKLAM AFİŞLERİNDE KILIÇDAROĞLU YOK

İYİ Parti'nin bu tavrı sonrası masada gerginlik halen sürerken İBB'nin reklam alanlarına Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bulunduğu "Tarih Yazacağız" yazılı afişler asması ve afişte Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayının yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

AKŞENER TELE1'E REKLAM VERMEDİ, YANARDAĞ TEHDİTLER SAVURDU

Öte yandan İYİ Parti'den çok konuşulacak bir hareket daha geldi. İYİ Parti, birçok TV'de yayınlanan seçim reklamını CHP tarafından fonlanan TELE1'e vermedi. Reklamın kendilerine verilmediğini öğrenen Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Akşener'e tehditler savurdu.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

AKŞENER BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ, İRTİFA KAYBETMEYE BAŞLADI

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yanardağ Akşener'e açtı ağzını yumdu gözünü. 
İşte o paylaşım:

TV'lerde çok tuhaf bir İyi Parti-Meral Akşener reklamı başladı. E.İmamoğlu ve M.Yavaş, reklam filminin neredeyse başından sonuna kadar Akşener'in yanında görünüyor. Mesaj şu; "Onları biz CB yardımcısı adayı yaptık"! Bu doğru da şık da değil. İki başkan da emir eri değil.Akşener, Millet İttifakı masasını devirmeye kalkışınca büyük tepki çekti. İrtifa kaybetmeye başladı.

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ... Haberi Görüntüle

ELBETTE BİR YANITI OLUR

İyi Parti, bizi kampanyanın dışında tutmuş, reklamı TELE1'e vermemiş. İyi olmuş. Bizi rahatsız olacağımız bir reklamı yayınlamaktan kurtarmış. Demek ki, TELE1 izleyicilerinin oyunu istemiyorlar. Kendileri bilir, canları sağolsun. Tele1 izleyicisinin de elbette bir yanıtı olur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading