Yandex Metrica

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı?

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı?

Yerel seçim akşamı Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa eden İYİ Parti'li Bilge Yılmaz, şimdi de partisinden ayrıldığını duyurdu. Peki, Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı?

Gündem

02.05.2024, 14:08

Yerel seçimlerin ardından İYİ Parti'de durulmaya bir türlü gelinmiyor. 31 Mart akşamı Genel Başkan Meral Akşener'e istifa çağrısında bulunarak Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, şimdi de partisinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı?

Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Haberi Görüntüle

BİLGE YILMAZ İYİ PARTİ'DEN İSTİFA MI ETTİ?

31 Mart yerel seçimlerinde umduğunu bulamayan partisi için eleştirilerde bulunan Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Zaman için partinin zaafiyetlerini gördüklerini dile getiren Yılmaz, "Partimizin kurumsal yapısı kişilerin çıkar, eğilim ve beklentileri karşısında çöktü. Parti lideri Sn. Meral Akşener ise Altılı Masa sürecinin her aşamasında kötü bir müzakere süreci yürüttü ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını önleyemedi. Bu süreç, 3 Mart günü sert ve duygusal bir tepkiyle masadan ayrılma ve 3 gün sonra 7 cumhurbaşkanı yardımcılığı modelini kabul ederek masaya dönmeyle sonuçlandı. Bu tutarsızlık liderin siyasi kredisini tüketti." ifadelerinde bulundu

Açıklamasında Genel Başkan Meral Akşener'e de eleştiriler yapan Yılmaz, , "Geride kalan bir sene içinde ise sürekli olarak bir mağdur psikolojisi içinde ve yaşadığı bütün sorunların kaynağını dışarıda arayan, kendini sadece dışarıya düşmanlık ederek meşrulaştıran bir liderlik tarzı izledik." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading