Yandex Metrica
SON DAKİKA

Fondaş Can Ataklı bu kez de MMU ve Togg'u hedef aldı: Bir şirketin ürettiği otomobil sadece

CHP yandaşlığıyla tanınan gazeteci Can Ataklı yerli ve milli projelerle ilgili hazımsızlığı bitmek bilmiyor. Fondaş gazeteci Can Ataklı'nın hedefinde bu kez de Milli Muharip Uçak (MMU) ve Togg var. Ataklı "Togg milli değil, bir şirketin ürettiği otomobil sadece" derken Milli Muharip Uçak için ise "Hep karada. Uçmuyor nedense" dedi.

Gündem

21.02.2024, 21:18

Türkiye son yıllarda yaptığı çalışmalarla 100 yıllık hedeflerini tek tek hız kesmeden gerçekleştirmeye devam ediyor. Yerli ve milli otomobilimiz olan Togg'u yollarda görmek için artık geri sayım başladı. Dünyada sayılı ülkenin yerli savaş uçağına sahip olduğu biliniyor. Türkiye ise Milli Muharip Uçak (MMU) projesinde dev bir adım attı ve en son  MMU'nun hangardan çıktığı görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı.

PKK'lı terörist, örgütün kara propagandasını itiraf etti: 'TSK kimyasal silah... Haberi Görüntüle

FONDAŞ GAZETECİ ATAKLI YERLİ VE MİLLİYE KARŞI 

Yerli ve milli projeler herkesi heyecanlandırırken  bazı çevreleri ise tam tersi rahatsız ediyor. CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı yine Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunarak hem yerli otomobil Togg'u hem de Türk halkının gururu olan  Milli Muharip Uçağı hedef aldı. 

Ajet'in sahibi kim? Ajet bilet kampanyası var mı? Ajet THY'nin... Haberi Görüntüle

HAZIMSIZLIĞINI YİNELEDİ

Can Ataklı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hazımsızlığını tekrar gözler önüne sererek  ve "Togg milli değil, bir şirketin ürettiği otomobil sadece" dedi. 

Bununla da kalmayan Ataklı skandal açıklamalarına devam ederek  Türk halkıyla görüntüleri paylaşılan dev proje Milli Muharip Uçak hakkında da konuşmaya devam etti. "Uçak gösteriyorlar hep karada. Uçmuyor nedense. İnsansız jet uçağı hesapta" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading