Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yeni transferini Kayserispor açıkladı

Fenerbahçe'nin yeni transferini Kayserispor açıkladı

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, sağ bek bölgesinde forma giyen Onur Bulut transferi için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

İtalya Serie B takımlarından Parma'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Onur Bulut transferi için Kayserispor ile her konuda anlaştı.

İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı Haberi Görüntüle

KAYSERİSPOR'DAN AÇIKLAMA

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, yaptığı açıklamada, Onur Bulut için Fenerbahçe yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiklerini, Thiam transferinden kalan borç ve artı bir bonservis ücreti karşılığında anlaştıklarını belirtti.

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

''MENAJERLER ANLAŞIRSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK''

Daha önce milli takıma da çağrılan Onur Bulut'un sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı ekipte yer alacak. Samet Koç, "Onur'un menajerleri şu anda Fenerbahçe ile görüşme halinde. Menajerler anlaşırsa transfer gerçekleşecek." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading