Yandex Metrica

Fatih Portakal YSK'nın Erdoğan kararını sindiremedi! 'Bu ismi unutmayın'

Fatih Portakal YSK'nın Erdoğan kararını sindiremedi! 'Bu ismi unutmayın'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan muhalefet aylardır "Recep Tayyip Erdoğan aday olamaz" manipülasyonlarına sarılmıştı. YSK Başkanı Ahmet Yener, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığına yönelik itirazların reddine oy birliğiyle karar verildiğini açıklamasının ardından muhalefet isimlerden tepkiler gecikmedi. YSK'nın kararını sindiremeyen isimlerden biri olan Fatih Portakal YSK Başkanı Yener'i hedef gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Türkiye, 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçmeye hazırlanırken siyasetin gündemi de giderek yoğunlaşıyor. MHP, BBP ve AK Parti'nin oluşturduğu HÜDA-PAR ve Refah Partisi'nin ise desteklediği Cumhur İttifakı aday Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olamacağı iddiası ileri sürülmüştü. YSK Erdoğan'ın adaylığına yapılan itirazların oy birliği ile reddedildiğini duyurdu. 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, ;HDP'nin gizli ortağı olduğu Yedili Masa ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığına aday göstermişti. Bunun yanında 100 bin imza toplayan Muharrem İnce ve Sinan Oğan da adaylığını ilan etti.

Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan Perşembe Kayseri'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN YENİDEN ADAY OLAMAZ" İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı adayı olamacağı ve bu adaylığın yasal olmadığını öne süren birçok parti tarafından Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itiraz edildi.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

YSK İTİRAZLARI REDDETTİ

YSK Başkanı Ahmet Yener, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığına yönelik itirazların reddine oy birliğiyle karar verildiğini bildirdiğini ve Erdoğan'ın adaylığının önünde engel olmadığını bildirdi.

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

PORTAKAL YSK BAŞKANI YENER'İ HEDEF ALDI

CHP yandaşları tarafından YSK'nın kararı rahatsızlıkla karşılanırken Fatih Portakal 'Bu ismi unutmayın' diyerek YSK Başkanı'nı hedef gösterdi.

Bu karar muhalefet kanadında rahatsızlıklara neden oldu.

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, sunduğu canlı yayında YSK Başkanı'nı hedef aldı.

'Bu ismi unutmayın' diyerek üstü kapalı göndermelerde bulunan Portakal, "Elimizdeki anayasaya göre Erdoğan'ın aday olamayacağını anlıyoruz. YSK itirazları teker teker gözden geçirdi ve karar alındı. Ahmet Yener ismini unutmayın. Çok önemli bir isim." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading