Yandex Metrica

Evlat nöbetindeki aileler 23 Nisan'ı buruk geçiriyor! 'Bunun sebebi HDP'dir'

Evlat nöbetindeki aileler 23 Nisan'ı buruk geçiriyor! 'Bunun sebebi HDP'dir'

Diyarbakır'daki evlat nöbetindeki aileler 23 Nisan'ı buruk geçiriyor. Diyarbakır'da, 2 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Yusuf için HDP binası önünde oturma eylemi yapan Celil Bektaş, 'Bugün 23 Nisan, bütün dünyada çocuklar bunu kutluyor. 23 Nisan’ı kutlayamıyorsak bunun sebebi HDP’dir. Ne yazık ki Diyarbakır anneleri ve babaları kendi çocuklarının bayramını kutlamıyor' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:10

Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan aileler, 3 Eylül 2019'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlattı. 285 ailenin dönüşümlü olarak 964 gündür sürdürdüğü eylemde şu ana kadar 35 aile, çocuğuna kavuştu.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'I KUTLAYAMAYAN OĞLU İÇİN NÖBETTE

2 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan Yusuf için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren Celil Bektaş, oğlunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayamadığını söyledi.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

'SEBEBİ HDP'DİR'

Bektaş, “23 Nisan’ı kutlayamıyorsak bunun sebebi HDP’dir. Çünkü oğlumu HDP götürdü. Tabi ki bugün oğlumuz olsaydı o coşkuyu biz de alacaktık. Ne yazık ki gönderemedik. Bugün 23 Nisan, bütün dünyada çocuklar bunu kutluyor. Ne yazık ki Diyarbakır anneleri ve babaları kendi çocuklarının bayramını kutlamıyor. Çocukları dağda. Şimdi bayram da geldi. Herkes bayramını yapacak, anne ve babalar yapmayacak. Biz bayramda da buradayız” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading