Yandex Metrica

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan?

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan?

Gökyüzü takvimine göre dolunayın tarihi ve saati netleşti. Gökyüzü olaylarına meraklı olanlar ise dolunayın hangi tarihte ve saat kaçta gerçekleşeceğini merak ediyorlar. Peki, Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan?

Gündem

02.05.2024, 19:58

Astrologlar tarafından Nisan ayında gerçekleşeceği duyurulan dolunayın tarihi ve saati netleşti. Peki, Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

DOLUNAY BUGÜN SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞECEK 24 NİSAN 2024?

Bugün, 24 Nisan 2024 tarihinde saat 02.48'de dolunay olacak.

Zeynep Mayruk kimdir? Zeynep Mayruk Yıldırım Mayruk'un kızı mı, akrabası mı? Zeynep Mayruk kimdir? Zeynep Mayruk Yıldırım Mayruk'un kızı mı, akrabası... Haberi Görüntüle

DOLUNAY HANGİ BURÇTA OLACAK NİSAN?

24 Nisan 2024 tarihindeki dolunay, Akrep burcunda gerçekleşecek. Uzman Astrolog Aygül Aydın, dolunayın burçlara olan etkisini şu şekilde anlattı:

"24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanızı derinlemesine keşfetme ve gizli duygularınızla yüzleşme fırsatı sunuyor. Bu Dolunay aynı zamanda ilişkilerde daha fazla derinlik ve şeffaflık sağlama potansiyeline sahip."

Habere Tepki Ver

0

0

4

0

0

0

0

1

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading