Yandex Metrica

Erdoğan: Kazanımlarımızı yok etme çabalarına seyirci kalmayacağız

Erdoğan: Kazanımlarımızı yok etme çabalarına seyirci kalmayacağız

Trabzon'da Akçaabat Halk Kütüphanesi önünde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ruhları tek parti faşizminden bir adım öteye geçememiş muhterislerin ülkemizin kazanımlarını birer birer yok etme çabalarına seyirci kalmayacağız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon temasları kapsamında geldiği Akçaabat Halk Kütüphanesi önünde otobüs üzerinden vatandaşlara hitap etti. Dün Giresun'da bugün de Trabzon'da çeşitli açılış ve AK Parti il danışma programları dolayısıyla Karadenizli hemşehrileriyle hasret giderdiğini belirten Erdoğan, Trabzon ve 80 vilayetin tamamını, eşi benzeri görülmemiş eser ve hizmetlerle donattıklarını anlattı. 

Milli iradeyi yücelttiklerini ve terör örgütlerinin başına balyoz gibi indiklerini dile getiren Erdoğan, "İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini sağladık. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler Dereler'de bunların üzerine çöktük, inlerine girdik. Son terörist ölünceye kadar terörle mücadelemize devam. Sınırlarımıza yönelik tacizlere cevabımızı vererek istiklalimizi koruduk. Bölgesel ve küresel gücümüzü artırarak, ülkemizin itibarını yükselttik" dedi. 

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirerek millete verdikleri bir sözü daha yerine getireceklerini kaydeden Erdoğan, "Artık eski Türkiye yok. Eski Trabzon da yok. Vesayet ve darbe dönemlerinin maddi ve manevi iklimini hatırlayanlar, bugün sahip olduklarımızın kıymetini daha iyi takdir edebileceklerdir" diye konuştu. 

Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl? Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu... Haberi Görüntüle

TEK PARTİ FAŞİZMİNİN MUHTERİSLERİ

Eski günleri yaşamayanların bugünleri anlayamayacağına işaret eden Erdoğan, şunları söyledi: 

"Bu mukayeseyi yapamayanlar, bu anlattıklarımız sanki bir film senaryosu, roman konusu gibi zannediyor. Gençler, ne yaptığımızı babalarınıza, dedelerinize sorun, onlar size o günü ve bugünü anlattığında nereden nereye geldiğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. Türkiye yoklukların, yasakların, baskıların, zulümlerin, sefaletin o taşlı dikenli dolambaçlı yollarından geçerek bugüne ulaşmıştır. Sizlerden yeni nesillere, bu hakikatleri anlatmanızı istiyorum. Ancak bu şekilde evlatlarımıza gururla hayata geçirebilecekleri bir 2053 vizyonu teslim edebiliriz.

Türkiye için hiçbir hayali, hedefi, projesi olmayanları, imaj cilalamasıyla parlatmaya çalışanların oyunlarını bozmalıyız. Ruhları tek parti faşizminden bir adım öteye geçememiş muhterislerin ülkemizin kazanımlarını birer birer yok etme çabalarına seyirci kalmayacağız. Bunun için 2023 çok önemli. 2053 daha sonra çok önemli. İnşallah hep birlikte önümüzdeki seçimlerde bir kez daha sandıkları patlatarak ülkemizin demokrasi ve kalkınma yolculuğunu kesintiye uğratmayacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading