Yandex Metrica

Sitede Ara

Erdoğan'dan Meral Akşener'e çok sert tepki! Sen önce haddini bileceksin

Erdoğan'dan Meral Akşener'e çok sert tepki! Sen önce haddini bileceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Ama hanımefendi sen kendi çatının altındakini düşün." diyerek Meral Akşener'e uyuşturucu ile mücadele konusunda tepki gösterdi. Erdoğan, ayrıca Millet İttifakı'na yükledi ve "Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucuyla mücadele ile ilgili sözlerini hatırlattı. Erdoğan, "20 yıllık iktidarımızda biz uyuşturucuyla mücadelede gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin." diyerek tepki gösterdi. 

Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Haberi Görüntüle

AKŞENERE "UYUŞTURUCU" TEPKİSİ

Erdoğan, "(Meral Akşener'e) Yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Geçenlerde bir açıklaması oldu. 20 yıllık iktidarımızda biz uyuşturucuyla mücadelede gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin. Nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun. Bunların hepsiyle gerekli biz mücadeleyi verdik veriyoruz ve vereceğiz. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanımızın verdiği mücadele kabinemizin veridği mücadele bilinen bir gerçektir." dedi. 

Erdoğan, "Önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru uyuşturucuları alanları düşün. Dolayısıyla önce haddini bileceksin." ifadesini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading