Yandex Metrica

EPDK kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Deprem bölgesi için yeni muafiyetler tanındı

EPDK kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Deprem bölgesi için yeni muafiyetler tanındı

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinde hasar alan illerde EPDK tarafından bazı mufiyetler tanındı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma uğrayan deprem felaketinde OHAL kararı alınan illerde yeni kararlar alındı. EPDK tarafından alınan kurul kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

EPDK KARARLARI RESMİ GAZETE'DE

Karara göre, deprem felaketi nedeniyle OHAL ilan edilen iller için üretim lisansı sahibi tüzel kişilerin söz konusu şehirlerde işletmede olan ve Elektrik Piyasası Yan Hizmetler Yönetmeliği hükümleri uyarınca primer frekans kontrolü ve sekonder frekans kontrolü hizmetine katılmakla yükümlü olan üretim tesislerinin söz konusu hizmetlere ilişkin yükümlülüklerinden 6 Şubat 2023 ve 7 Şubat 2023 tarihleri için muaf tutulması kararlaştırıldı.

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

ŞUBAT 2023 DÖNEMİ BOYUNCA MUAF TUTULACAK

Üretim lisansı sahibi tüzel kişilerin söz konusu şehirlerde işletmede olan ve Elektrik Piyasası Yan Hizmetler Yönetmeliği hükümleri uyarınca reaktif güç destek hizmetine katılmakla yükümlü olan üretim tesisleri de söz konusu hizmete ilişkin yükümlülüklerinden Şubat 2023 dönemi boyunca muaf olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading