Yandex Metrica

Ege'de hedefler belirlendi: Aklını başına al Yorgo! Gemilerini Pire Limanı'nda batırırız

Ege'de hedefler belirlendi: Aklını başına al Yorgo! Gemilerini Pire Limanı'nda batırırız

Boğaz köprülerini SCALP füzesiyle vurmakla tehdit eden Yunanlılara bir uyarı da asker kökenli Prof. Mesut Hakkı Caşın'dan geldi: "Türkiye ile savaşmak, kafanıza sıkmakla aynı. Hedefler tek tek belli. Yunan donanmasını Pire Limanı'nda batırırız."

Gündem

14.02.2024, 21:04

Suriye ve Irak'ta terör örgütü PKK'yı silahlandırarak Türk ordusunu 'yormaya' çalışan ABD'nin şimdi de batıda Yunanistan'ı sahaya sürdüğüne dikkat çeken Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Atina yönetimine önemli uyarılarda bulundu. 

Yunanistan'ı Washington'un emellerine alet olmamaya çağıran güvenlik uzmanı Caşın, olası bir savaş halinde Atina'nın Türk ordusuna karşı hiçbir şansı bulunmadığını vurguladı. TV24 yayınına katılan Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Caşın, şunları söyledi:

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

İNSANSIZ DENİZALTI BİLE YAPTIK

"Yunan gemilerini batırırız; yaptığımız yeni tip silahlar özellikle ATMACA füzeleriyle. İHA ve SİHA'larımız... Biz bir denizaltı bile yaptık, insansız... Bu Türkiye için çok muazzam bir hadisedir. Yani Pire Limanı'ndan Yunan donanması çıkmadan batırabiliriz Yunan donanmasını. Aklını başına al Yorgo. SİHA'larla sürü şeklinde yapacağımız bir taarruzda Yunanistan'ın adalara koyduğu bütün çok namlulu roketatarlar veya tanklar, hepsi, 'G Günü' dediğimiz birinci taarruzda Yunan adalarındaki bütün silahlar imha edilir. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda bütün bunların tek tek resimleri var."

"103 sene önce geldiler İngilizlerle birlikte denize döküldüler. 1974'te bir darbe daha yediler, akıllanmadılar. Bu sefer balyoz yerler. Hem de öyle bir balyoz ki, Türkiye kendi harp sanayiinin yüzde 80'ini kendisini karşılıyor, demek ki güç dengesini bozmak isteseler dahi bozamazlar. Yunan amiralinin 'köprüyü vururum' demesi, Afrika'daki Zulu kabilesi söylemez bu lafı. Neden söylemez? Çünkü Türkiye'nin ordusu 1 milyon. Seferberliği 42 milyon." 

"Çıkarma ve komando tugaylarımız bir gün içerisinde bütün adaları imha edebilir. Hava indirme harekâtıyla işgal edebilir. Foça'da Akdeniz'in en büyük çıkarma filosuna sahibiz. Peki ne yapmak lazım? Burada iki devlet var. Amerikalılar gidecek, Türkiye ve Yunanistan yine beraber yaşayacak. Olası bir savaş, Yunanistan için kafasına kurşun sıkmaktır. Akıllı olan, Türkiye'yi yanına alır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading