Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a uyarı: Türk-Yunan ilişkilerinde tarafsız olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a uyarı: Türk-Yunan ilişkilerinde tarafsız olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Almanya’nın Türk-Yunan ilişkileri konusunda tarafsız tutumuna geri dönmesini beklediklerini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan telefon görüşmesinde, Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, iki ülke ilişkilerinin her alanda güçlenmesi için Almanya Başbakanı Scholz ile geliştirdikleri yakın diyaloğa özel önem verdiğini ifade etti.

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

''TÜRK-YUNAN İLİŞKİLERİNDE TARAFSIZ OLUN''

Almanya’nın Türk-Yunan ilişkileri konusunda tarafsız tutumuna geri dönmesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Avrupa Birliği diyaloğunun, Gümrük Birliği’ni güncelleme görüşmelerinin ve katılım müzakerelerinin canlandırılması gerektiğini dile getirdi.

Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında karar verildi Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra... Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Scholz, yaklaşık 9 ay önce başlayan ve hala devam eden Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeleri de değerlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading