Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e sert tepki! 'Devleti hiçe sayanlar bedelini ödeyecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e sert tepki! 'Devleti hiçe sayanlar bedelini ödeyecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'in Gezi davası ile ilgili ifadelerine tepki göstererek manevi tazminat davası açılacağını belirtti.

Gündem

27.01.2024, 10:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetine icabet ederek Suudi Arabistan'a gidiyor. Erdoğan ziyaret öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamada bulundu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar; 

Yeni bir dönemin başlaması için gayret içinde olacağız. Sağlık, savunma sanayi, tarım teknolojileri, finans gibi alanlarda işbirliğimizi artırmanın müşterek menfaatimize olduğunu görüyor ve inanıyorum.

PKK'nın yuvası Almanya ve Fransa oldu: İşte Avrupa'nın PKK haritası PKK'nın yuvası Almanya ve Fransa oldu: İşte Avrupa'nın PKK haritası Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'LA YENİ DÖNEM BAŞLANGICI 

Ziyaretim, tarihi, kültürel bağlara sahip iki kardeş ülke olarak, yeni bir işbirliği dönemini başlatma yönündeki ortak irademizin tezahürüdür. Ziyaretim vesilesiyle Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini tüm boyutlarıyla gözden geçireceğiz.

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN HAC KONTENJANI

Bu yıl hac ve umrenin tekrar başlayacak olmasından memnuniyet duyuyorum. Türkiye bu yıl hac konusunda 37 bin 770 kişilik bir kontenjana sahip olacak. Umre için herhangi bir rakam söz konusu değil.

Kaşıkçı davasının devrinin normalleşmeye olumlu etkisi olmuştur. 

Son dakika... Özgür Özel MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de randevu aldı Son dakika... Özgür Özel MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de... Haberi Görüntüle

PUTİN İLE TAKAS GÖRÜŞMESİ

Türkiye olarak bölgemizde sulhün hakim kılınması, sorunların diyalog ve diplomasiyle çözülmesi, çatışmaların sonlandırılması için samimiyetle çaba harcıyoruz. 

MİT'in devreye girmesiyle Ankara'da takas gerçekleşti. Putin de teşekkür için aradı ve "Adımlarınıza güveniyoruz" dedi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 23 Nisan'a özel kutlama mesajı yayınlandı! Çocukların teşkilata özel mektupları yoğun ilgi gördü! MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 23 Nisan'a özel kutlama mesajı yayınlandı!... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'İN SKANDAL AÇIKLAMASI 

Avukatlarımız davalarını açacaklar. Bunların içinde dokunulmazlığı olmayanlar var, olanlar var. Avukatlarımız çalışmalarını yapıyor. 

Adı Özgür ama soyadı çok garip olan bu zatla ilgili avukatlarımız davalarını açıp Türkiye'nin Cumhurbaşkanına hakaret edilebilir mi edilemez mi bakacaklar. 

Artık AİHM ile ilgili bir durum yok. Artık davada hüküm var. Bu ağırlaştırılmış bir müebbettir. 

Herkes buna saygı duymak mecburiyetinde. Başka ülkelerde hukuk varda bizde yok mu? Gezi olaylarının koordinatörlüğü sebebiyle, devleti hiçe sayanlar bunun bedelini ödeyecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading