Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener...

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener...

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti liderleriyle bayramlaştı. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, "Görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel başkanlar karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler." denildi.

Gündem

18.04.2024, 14:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram diplomasisine bu kez de iç siyasetle devam etti. 

Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Haberi Görüntüle

MUHALEFET LİDERLERİNE TELEFON

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirmiştir." denildi.

Bayraktar TB3 SİHA'dan yeni başarı: Yerli motor ile irtifa rekoru Bayraktar TB3 SİHA'dan yeni başarı: Yerli motor ile irtifa rekoru Haberi Görüntüle

BAYRAMLARI TEBRİK EDİLDİ

Ayrıca Başkanlıktan yapılan açıklamada, "Görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel başkanlar karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading