Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir dijital mecra hukuktan azade değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir dijital mecra hukuktan azade değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında “Sosyal medyada düzenleme yapılacak mı?” sorusunun üzerine, “Meclis’in açılması ile birlikte bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum.” dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’a yöneltilen, “Sosyal medyaya düzenleme gelecek mi?” sorusu üzerine, “Sosyal medyaya hiç olumlu bakmıyorum, Meclis’in açılması ile birlikte bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın fay hattı var! Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın... Haberi Görüntüle

“TWİTTER’IN TÜRKİYE’DE OFİSİ YOK”

Yalan yanlış haberlerle vatandaşlarımızı çok farlı bir yöne çekiyorlar diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ RTÜK ney ile uğraşacak. ABD’de Twitter olayı nelere vesile oldu. Türkiye’de ofisimiz var diyorlar ama yalan söylüyorlar, Türkiye’de görevlendirdiğin bir elemanı yok ofis açacaksın, açmadığınız zaman bedelini ödeyeceksiniz. Bu noktadaki çalışmalarımızı Meclis’in açılması ile birlikte takipçisi olarak yürütmemiz gerektiğine inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

“HİÇBİR DİJİTAL MECRA HUKUKTAN AZADE DEĞİLDİR”

Başta Rusya, Azerbaycan, İran, daha sonraki safhada AB'den İspanya orman yangınlarında destek verdiğini belirterek, “Bu süreçte aynı şekilde yangın sürecinde onlarca ülkeden destekler geldi. Ukrayna sağ olsun desteğini verdik, ayrıca Ukrayna 3 tane uçak gönderirken 4 tane helikopter ile devreye girdi. Kazakistan, Gürcistan'dan destekler geldi.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu uçaklar ve helikopterler farklı noktalardaki yangınları söndürme çalışmalarında aktif olarak kullanıldı. Toplam onların gelişiyle 64 helikopter görev yapmış oldu. Bu, işimizi ciddi manada kolaylaştırdı. Onlarca ülkeden ve uluslararası kuruluştan geçmiş olsun dileklerini aldık.

Onların mesleği sanat. Hangi sanatsa sanatlarını icra etsinler, biz de onların başarı oranına göre saygı duyalım. Ama kalkıp da erken seçimmiş, şu andaki başkanlık sistemi doğru değilmiş, o bizim işimiz. Ömrümüzü bu işe verdik, siz anlamazsınız o işten.

Hiçbir dijital mecra hukuktan azade değildir. Onlar da gereği gibi bunun bedelini ödeyecektir. Takma isimlerin arkasına saklanarak kişilere iftira, hakaret edilmesine, milli-manevi değerlere küfredilmesine, ayaklanma çağrılarına hiçbir şekilde müsaade etmeyiz, yargı sistemimiz de müsaade etmez.

İtibar suikastı, hedef gösterme, ne ararsan bunlarda var. Planlı, programlı olduğu çok bariz olan bu tür kampanyalarla halkımız tahrik edilmeye çalışılıyor.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading