Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter penceresinden ATAK pilotlarını selamladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter penceresinden ATAK pilotlarını selamladı

Coşkuyla karşılandığı Diyarbakır temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Silvan'a geçerken kendisine eşlik eden T-129 ATAK'ları selamladı.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılışlar için geldiği Diyarbakır'da sevgi seliyle karşılandı. Çocukları terör örgütü ve HDP'liler tarafından kaçırılmış Diyarbakır Anneleri ile buluşan Erdoğan, ardından yaptığı konuşmada "Diyarbakır'ın rengi terör rengi değildir, Sur Kültür Yolu Festivali'dir. Diyarbakır'ın rengi HDP'nin sapkınlığı değildir, işte bugünkü kardeşliktir. Diyarbakır'ın rengi bu şehrin halkını neredeyse zincirli kölesi gibi gören terör ve siyaset baronları değildir, kültürüne sahip çıkan asil insanlardır. Kur'an-ı Kerim'de ismi zikredilen peygamberlerin şehri Diyarbakır'ı köklerinden koparmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.

Kent halkı konuşmasının ardından Erdoğan'ın bindiği otobüsün peşinden uzun süre ayrılmadı. Coşkulu tezahürat ve sevgi gösterilerinde bulundu. O anlar sosyal medyaya ilgi çekici görüntülerle yansıdı. 

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

ATAK HELİKOPTERLERİNİ SELAMLADI

Diyarbakır'daki temaslarını tamamlamasının ardından Erdoğan, Silvan ilçesine geçti. Erdoğan'ın helikopterine havada milli ATAK taarruz helikopterleri eşlik etti. TUSAŞ yapımı T-129 ATAK helikopterini gördüğünde Erdoğan, pencereden pilotları selamladı. O anlar Cumhurbaşkanlığı fotoğraf ekibi tarafından görüntülendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading