Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat! Yeni Meclis’te ilk iş maaş zammı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat! Yeni Meclis’te ilk iş maaş zammı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmasının ardından önümüzdeki hem Meclis hem yeni kabine çalışmaya başlayacak. Ekonomiye ilişkin düzenlemeler öncelikli gündem olacak. Erdoğan, AK Parti Grubu'na milyonların cebini doğrudan ilgilendiren seçim vaatlerinin en kısa sürede yasalaşması talimatı verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle çıkmasının ardından dün Meclis'te yemin töreni vardı. Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, toplam 581 milletvekili ant içti. Ant içme töreni 10,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yemin törenini locadan takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ MUTLU EDECEK YASAL DÜZENLEMELER

TBMM Başkanı'nın seçilmesi ve komisyonların oluşmasından sonra TBMM çalışmalarına başlayacak. Türkiye'yi mutlu edecek yasal düzenlemeler TBMM'nin öncelikli gündem maddeleri arasında yer alacak. 28'inci Dönem parlamentosunun öncelikli gündem maddeleri dar gelirliler, memur ve emeklilerin alım güçlerini yükseltmeye yönelik adımlar olacak.

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

''EN KISA SÜREDE YASALAŞTIRIN''

Yeni vekillerin mesaisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milyonlara verdiği müjdeleri yasalaştırana kadar sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup yönetimine seçim vaatlerinin en kısa sürede yasalaşması talimatını verdi.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

İLK İŞ MAAŞ ZAMMI

Meclis'te görüşülmesi beklenen bazı düzenlemeler şu şekilde;

Ev hanımlarına emeklilik, evlenen gençlere düşük faizli kredi, en düşük memur maaaşının 22 bin lira olması, asgari ücret ve emeklilerin maaşlarında artış ve refah payı. Başörtüsü düzenlemesi ve fahiş kiralarla ilgili yaptırımlar konusunda da adım atılacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading