Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a uyarı: Türk-Yunan ilişkilerinde tarafsız olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a uyarı: Türk-Yunan ilişkilerinde tarafsız olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Almanya’nın Türk-Yunan ilişkileri konusunda tarafsız tutumuna geri dönmesini beklediklerini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan telefon görüşmesinde, Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, iki ülke ilişkilerinin her alanda güçlenmesi için Almanya Başbakanı Scholz ile geliştirdikleri yakın diyaloğa özel önem verdiğini ifade etti.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

''TÜRK-YUNAN İLİŞKİLERİNDE TARAFSIZ OLUN''

Almanya’nın Türk-Yunan ilişkileri konusunda tarafsız tutumuna geri dönmesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Avrupa Birliği diyaloğunun, Gümrük Birliği’ni güncelleme görüşmelerinin ve katılım müzakerelerinin canlandırılması gerektiğini dile getirdi.

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Scholz, yaklaşık 9 ay önce başlayan ve hala devam eden Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeleri de değerlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading