Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz. Bunu da 85 milyon olarak el ele, gönül gönüle vererek başaracağız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:21

101 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, Türk ordusunun zaferiyle sonuçlandı. Büyük Taarruz, tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti;

Sevgili Vatandaşlarım, Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaştığımız bu gurur günümüzde, aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü'nün ve dünyanın dört bir yanındaki 7 milyonu aşkın vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayram sevincimizi paylaşan tüm dostlarımıza şahsım, ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Başkomutan Meydan Muharebesi, milletimizin asırlardır sürdürdüğü beka mücadelesinin en kritik dönüm noktalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle 30 Ağustos Zaferi "Türk Ordusu'nun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek güç ve kahramanlığını tarihte bir daha belirleyen çok büyük bir eserdir.

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi 2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

''Türk Milleti'nin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı" olan bu zaferle milletimiz, iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Milletimizin en önemli vasfı olan hürriyet sevdası, bugün de varlığını çok güçlü biçimde devam ettirmektedir. 15 Temmuz ihaneti karşısında sergilenen destansı direniş başta olmak üzere son yıllarda bekamıza yönelen saldırılara milletimizin verdiği cevap, bu iradenin ne kadar diri ve ayakta olduğunu defalarca göstermiştir. Dünyanın derin krizlerle sarsıldığı bir dönemde açıkladığımız Türkiye Yüzyılını inşa kararlılığımızın arkasında yine aynı sarsılmaz irade vardır.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

"KRİTİK BİR EŞİĞİ DAHA AŞMIŞ OLDUK"

Son 21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz hamlelerle bunun altyapısını oluşturduk, ülkemizi bu büyük şahlanışı yapabilecek her türlü kapasiteye kavuşturduk. Tam bir demokrasi şöleni içinde geçen 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle hedefimize giden yolda kritik bir eşiği daha aşmış olduk.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

"85 MİLYON EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK BAŞARACAĞIZ"

Milletimizin güçlü desteğini bir kez daha gördüğümüz seçimler neticesinde hizmet ve eser siyasetimize hız verdik. Önümüzdeki dönemde atacağımız yeni adımlarla ülkemizin gücüne güç katacak, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz. Bunu da 85 milyon olarak el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Nice zorluğun üstesinden gelmiş, nice saldırıyı göğüslemiş, nice oyunu bozmuş bir millet olarak, yarınlarımızın bugünümüzden çok daha aydınlık ve müreffeh olacağına yürekten inanıyoruz.Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum.

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

''30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN''

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading