Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gitti. Burada Central Park'ta yürüyüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlar ile sohbet edip fotoğraf çekildi.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanında Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? Haberi Görüntüle

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL KURULU'NA KATILACAK 

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de ABD'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı Türkevi'ne gelişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan Türk vatandaşlarını selamladı.

Erdoğan, ABD ziyareti kapsamında BM 77. Genel Kuruluna katılacak ve bazı temaslarda bulunacak.

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

CENTRAL PARK'TA ABD'LİLER İLE SOHBET ETTİ 

Diğer yandan Erdoğan bu sabah New York şehrinde bulunan Central Park'ta yürüyüş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşları ile sohbet etti.

Central Park'ta uzun bir yürüyüşe çıkan Erdoğan, ABD'lilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. 

Onlarca ABD'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çekmek için sıraya girerken, vatandaşlar Erdoğan'la sohbet etti. 

Esra Süay Toğuş kimdir? Petek Dinçöz'ün annesi kaç yaşında? Esra Süay Toğuş kimdir? Petek Dinçöz'ün annesi kaç yaşında? Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN BM REFORMU KİTABI 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, "BM Reformu: Uluslararası İş Birliğine Yeni Bir Yaklaşım" isimli bir kitap hazırlandı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading