Yandex Metrica

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü?

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü?

TikTok platformunda geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Eva Evans'ın ölümüne dair iddialar, takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Konu hakkında detaylı bilgi arayışı devam ediyor. Peki, TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü?
 

Gündem

28.04.2024, 13:22

TikTok platformunda binlerce takipçisi bulunan 29 yaşındaki fenomen Eva Evans'ın ölümü, Evans'ın kız kardeşi tarafından duyuruldu. Ölüm nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Evans'ın kız kardeşi Lila Joy, kardeşinin ölümünü kabullenemediğini ifade etti. Peki, TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü?

2024 Lexus LBX fiyatı ne kadar? Hadise'nin reklamda oynadığı arabanın markası ve modeli ne, kaç para? 2024 Lexus LBX fiyatı ne kadar? Hadise'nin reklamda oynadığı arabanın... Haberi Görüntüle

TİKTOK FENOMENİ EVA EVANS ÖLDÜ MÜ?

TikTok fenomeni ve yönetmen Eva Evans, 29 yaşında yaşamını yitirdi. Ölüm haberi, Evans'ın kız kardeşi Lila Joy tarafından pazar günü Instagram üzerinden duyuruldu.

Joy, fotoğraf paylaşarak, "Dün ailem, tatlı, harika, yaratıcı, sevgi dolu ve komik kız kardeşim Eva'nın öldüğü haberini aldı" notunu düştü. Joy, "24 saat geçmesine rağmen hâlâ inkâr ve kabullenme arasında gidip geliyorum, bu yüzden bu haberin ne kadar inanılmaz ve kabullenilmesi zor olacağını anlıyorum" açıklamasında bulundu.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

EVA EVANS NEDEN ÖLDÜ?

Joy, kardeşinin ölüm nedeniyle herhangi bir açıklama yapmazken, salı günü Lower Manhattan'da gerçekleştirilecek cenaze töreninin detaylarını duyurdu.

TikTok'taki videolarıyla tanınan Evans, aynı zamanda bir film yapımcısıydı. Geçen yıl, yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı beş bölümlük "Club Rat" serisini Prime Video'da yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading