Yandex Metrica

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu neden öldü? Batuhan Göksu kanser miydi? Hangi film ve dizilerde oynadı?

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu neden öldü? Batuhan Göksu kanser miydi? Hangi film ve dizilerde oynadı?

2000'li yılların sevilen dizilerinden 'Baldız Geliyorum Demez' ve 'Seni Yaşatacağım' dizilerinde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. Berkay Göksu'nun sevenleri oyuncunun neden hayatını kaybettiğini araştırmaya başladı. Peki Çocuk oyuncu Batuhan Göksu neden öldü? Batuhan Göksu kanser miydi? Hangi film ve dizilerde oynadı?

Gündem

26.04.2024, 11:03

Bir dönemin popüler dizilerinde yer alan çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu, yaşadığı şehir İstanbul'da hayatını kaybetti. Peki, Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında, nereli? Batuhan Göksu neden öldü?

5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel lojistik pazarına damgasını vurdu! 5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel... Haberi Görüntüle

BATUHAN GÖKSU NEDEN ÖLDÜ?

Batuhan Göksu, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Batuhan Göksu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca lira zarara uğrattı! İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca... Haberi Görüntüle

BATUHAN GÖKSU KİMDİR?

12 Mayıs 1990 yılında Bakırköy'de gözlerini açan Batuhan Berkay Göksu, 2002 yılında Seni Yaşatacağım' dizisinde yer aldı. Göksu, oyunculuğu bıraktıktan sonra hayatına yazılımcı olarak devam etme kararı aldı. 12 Nisan 2024 tarihinde ise Yasemin Göksu ile evlendi.

Habere Tepki Ver

0

3

0

3

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading