Yandex Metrica

CHP'nin seçim bürosunda akıl almaz olay! Elinde AK Parti logosu bulunan çocuk kaynar çayla haşlandı!

CHP'nin seçim bürosunda akıl almaz olay! Elinde AK Parti logosu bulunan çocuk kaynar çayla haşlandı!

Şiddet olayalarıyla gündeme gelmesine alıştığımız CHP bu defa çocuğa şiddet haberiyle gündeme geldi. Bursa'da CHP'nin seçim bürosunda elinde AK Parti logolu bir rüzgârgülü ile seçim bürosuna giren 10 yaşındaki çocuk kaynar çayla haşlandı.

Gündem

17.02.2024, 19:06

Akıl almaz olay Orhangazi ilçesi Horhor Caddesi üzerindeki CHP seçim bürosunda yaşandı. Sokakta arkadaşlarıyla gezen 10 yaşındaki çocuk, AK Parti seçim bürosuna girdiğinde kendisine verilen rüzgârgülü oynayarak dışarıya çıktı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

"İÇİ DOLU ÇAY BARDAĞINI ÇOCUĞA FIRLATTI"

Daha sonra aynı cadde üzerindeki CHP'nin seçim bürosuna giren çocuk, burada çaycılık yapan Mustafa A.'nın şiddetiyle karşılaştı. Elinde içi dolu çay bardağını çocuğa fırlatan saldırgan, acı içinde seçim bürosundan kaçmaya çalışan çocuğun arkasından da çocuğun ayağından çıkan terliği fırlattı.

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

ÇOCUK APAR TOPAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ 

Ağlayarak yakındaki AK Parti seçim bürosuna giden çocuk apar topar hastaneye götürüldü. Çocuğun boynu ve omzunda birinci derece yanıklar tespit edildi. Yasin'in yanık tedavisi sürerken, ailesi şikâyetçi oldu. 

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi! Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks... Haberi Görüntüle

ZANLI SERBEST BIRAKILDI 

Şüpheli Mustafa A. ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı. Skandal olayın ardından açıklama yapan AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, "Yaşanan olayı kınıyoruz. Sonuna kadar olayın takipçisi olacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading