Yandex Metrica

CHP'nin LGBT seviciliği ayyuka çıktı! Komisyon kurdular

CHP'nin LGBT seviciliği ayyuka çıktı! Komisyon kurdular

CHP'nin LGBT seviciliği cinsiyet eşitliğinde 'yasal düzenleme vaadi ile ayyuka çıkmıştı. CHP, bu konuda daha da ileri giderek LGBT komisyonu kurdu. Komisyon, gerçekleştirdikleri ilk toplantıyı 'Haklarımız ve yaşamlarımız için omuz omuza mücadeleye' sözleriyle duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 19:13

Cumhuriyet Halk Partisi, Gençlik Kolları bünyesinde, daha önce vaadiini bilboardlara astığı 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu'nu kurdu. 

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

İLK LGBT TOPLANTISI YAPILDI

Komisyon ilk toplantısını gerçekleştirdi. "Gerçekleştirilen toplantıda yapacağımız çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduk. Haklarımız ve yaşamlarımız için omuz omuza mücadeleye!" sözleriyle bu toplantıyı duyurdular.

"Cinsiyet eşitliği ideolojisi, kadının kadınla yaşamasını, erkeğin erkekle yaşamasını aile diye tanımlıyor."

Hatay'da kuduz alarmı! Valilik karantina kararı aldı Hatay'da kuduz alarmı! Valilik karantina kararı aldı Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU LGBT'LİLERE YASAL DÜZENLEME VAADİNDE BULUNMUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşcinsellere yönelik yasal düzenleme vaadinin ardından CHP’li belediyeler gaza basmış, birçok CHP’li belediye ‘Toplumsal Cinsiyet’ adı altında LGBTİ’lerle ilgili adımlar atmaya başlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading