Yandex Metrica

CHP'lilerin para sayma videosu Yunan basınında: 'O video İmamoğlu'nu bitirdi'

CHP'lilerin para sayma videosu Yunan basınında: 'O video İmamoğlu'nu bitirdi'

CHP'deki kirli para sayma görüntüleri artık Türkiye dışında da sıkça konuşulmaya başladı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ''Kasası'' Fatih Keleş ve İmamoğlu'na bağlı diğer isimlerin para sayma videosu Yunanistan'da gündem oldu. Yunan basını, ''Para sayma videosu İmamoğlu'nu bitirdi'' ifadelerini kullandı.

Gündem

31.03.2024, 09:52

Cumhuriyet Halk Partisi'nde her gün yeni bir yolsuzluk ve usulsüzlük skandalı patlak veriyor. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen CHP'deki para sayma görüntüleri artık dünya basınında da yankı buluyor. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ''Büyük vurgun'' yaptığı Yunan medyası tarafından iddia ediliyor.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

YUNAN BASINI CHP'NİN PARA SAYMA VİDEOSUNU YAZDI!

Söz konusu görüntüler, Yunanistan basınında büyük ilgi konusu oldu. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın isimlerin ''Kirli para'' sayma videosu Yunan medyasında ''İmamoğlu'nun başını ağrıttı'' ifadelerine sebep oldu.

Yunan gazetesi Kathimerini, İBB Başkanlığı için tekrardan aday olan Ekrem İmamoğlu hakkında, ''Para videosu İmamoğlu'nu yaktı.'' ifadelerini kullandı.

Kathimerini gazetesi haberin devamında ise CHP'nin rüşvet suçlamalarını reddettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

Haberde, "İstanbul, Türkiye'de seçim öncesi tartışmaların merkezinde yer alıyor." ifadesi yer aldı. 

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

SEÇİM KİRLİ BİR HAL ALMAYA BAŞLADI

Kathimerini gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Seçim, kirli bir hal almaya başladı.'' açıklamasına yer vererek, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun paranın nereye gittiğinin araştırıldığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading